Men tayyorlagan ta'om.
|
|
| Sana: Dushanba, 08-Ноября-2010, 03:35 | Xatlari # 3316 |
Ism:
| [xorazmcha]
| Maqomi:
| [Super User]
| Guruxi:
| [Ashaddiy Forumchi]
| Postlari:
| [1926]
| Xulqi: +
| [279] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Корея]
| Jins:
| [Ayol]
| |
| MaryGold, juda chiroyli chiqibdi qo'liz dard ko'rmasin
- | |
|
|
| Sana: Dushanba, 08-Ноября-2010, 10:14 | Xatlari # 3317 |
Ism:
| [MusLimaxon]
| Maqomi:
| [USER]
| Guruxi:
| [Kuzatuvchi]
| Postlari:
| [69]
| Xulqi: +
| [142] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Узбекистан]
| Jins:
| [Ayol]
| |
| elif16, juda chiroyli chiqibdi iloji bo'sa tayyorlanishini va nima masalliq ketganini xam yozib qo'ysez undan xam xursand bo'lardim
EY ODAMZOD KIBRDAN TOPMAGAYSAN HECH ROHAT UNDAN KO'RA DOIMO RAXMONGGA QIL IBODAT | |
|
|
| Sana: Dushanba, 08-Ноября-2010, 10:15 | Xatlari # 3318 |
Ism:
| [MusLimaxon]
| Maqomi:
| [USER]
| Guruxi:
| [Kuzatuvchi]
| Postlari:
| [69]
| Xulqi: +
| [142] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Узбекистан]
| Jins:
| [Ayol]
| |
| MaryGold, ishtaxalarni ochavordiku tayyorlanishini xam yozganiz uchun raxmat kattakon Alloh rozi bo'lsin
EY ODAMZOD KIBRDAN TOPMAGAYSAN HECH ROHAT UNDAN KO'RA DOIMO RAXMONGGA QIL IBODAT | |
|
|
| Sana: Dushanba, 08-Ноября-2010, 20:07 | Xatlari # 3319 |
Ism:
| [elif]
| Maqomi:
| [Super User]
| Guruxi:
| [Ashaddiy Forumchi]
| Postlari:
| [2658]
| Xulqi: +
| [134] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Швеция]
| Jins:
| [Ayol]
| |
| Quote (seul) elif16, o'zizga o'xshab asal chiqibdi rahmat Quote (mis) elif16, juda chiroyli chiqibdi iloji bo'sa tayyorlanishini va nima masalliq ketganini xam yozib qo'ysez undan xam xursand bo'lardim rahmat sizlarga yoqganidan hursandman hop ana recepti RAGALI MASALIQLARI 100 gr margarin 1,5 stakan un 0,5 chashka slifka 1 qoshiq bakpulver " kichkina qoshiq" 1 qoshiq shakar " kichkina qoshiqda" yong´oq "maydalangani" sahirniy pudra TAYORLANISHI margarinni un bilan qo´lda uqalab olinadi.slifka, shakar va bakpulverni bitta idishda aralashtirib olib keyin margarin bn unga qoshilib hamir qilinadi.yumshoq hamir buladi. Keyin hamirni zuvalachalarga bulib haladelnikga 30 minutga qoyiladi va zuvalachalarni tumaloq va yuqqa qilib yoyib uch burchak shakilda kesiladi.keyin usha kesilgan hamirga yong´oq terib oraladi va duhobkaga solib qoyasiz 200 gradustda pishiriladi. Ragalini chekkasi och pushti bub qolganda tayyor buladi va issigida sahirniy pudraga bulanadi. Uhshaydi degan ummiddaman agar qilib kursangiz.
|
| |
|
|
| Sana: Dushanba, 08-Ноября-2010, 21:57 | Xatlari # 3320 |
Ism:
| []
| Maqomi:
| [Удаленные]
| Guruxi:
| []
| Postlari:
| []
| Xulqi: +
| [] ±
| Xulqi: -
| [] ±
| User xozir:
| []
| Yurt:
| []
| Jins:
| []
| |
| Assalomu alekum! Silaga yoqanidan rasaaa xursaman... Qib korila , hich qancha voht ketmasakan, mazasiyam yaxshi chiqarkan, tovu goshi orniga oddiy goshdan qiselayam bo'ladi. Kartoshkani ingichkaro torasela pishishi onsonrogayakan. Manda pishishi qiyin bop keti Raxmat silaga! | |
|
|
| Sana: Seshanba, 16-Ноября-2010, 20:03 | Xatlari # 3321 |
Ism:
| [Mercedes]
| Maqomi:
| [Foydalanuvchi]
| Guruxi:
| [Mehmon]
| Postlari:
| [9]
| Xulqi: +
| [3] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Антарктика]
| Jins:
| [Erkak]
| |
| MAKLI BULOCHKA | |
|
|
| Sana: Payshanba, 18-Ноября-2010, 01:42 | Xatlari # 3322 |
Ism:
| []
| Maqomi:
| [Удаленные]
| Guruxi:
| []
| Postlari:
| []
| Xulqi: +
| [] ±
| Xulqi: -
| [] ±
| User xozir:
| []
| Yurt:
| []
| Jins:
| []
| |
| Wow Mersedesapa, rasaaaaaa chiloliii chiqibtiyuuuuu mazasigayam gap yo muaaaaaaaah!!! Qollariz dard kormasin hichaaam | |
|
|
| Sana: Seshanba, 23-Ноября-2010, 11:11 | Xatlari # 3323 |
Ism:
| [Mercedes]
| Maqomi:
| [Foydalanuvchi]
| Guruxi:
| [Mehmon]
| Postlari:
| [9]
| Xulqi: +
| [3] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Антарктика]
| Jins:
| [Erkak]
| |
| MaryGold, rahmat mazasini qanday bilib qoldingiz ? shakarini kamroq solib qo'ygan ekanman. | |
|
|
| Sana: Chorshanba, 24-Ноября-2010, 00:06 | Xatlari # 3324 |
Ism:
| []
| Maqomi:
| [Удаленные]
| Guruxi:
| []
| Postlari:
| []
| Xulqi: +
| [] ±
| Xulqi: -
| [] ±
| User xozir:
| []
| Yurt:
| []
| Jins:
| []
| |
| rasmi korishim bilan mazasi dimogimga urildi.... | |
|
|
| Sana: Yakshanba, 28-Ноября-2010, 12:25 | Xatlari # 3325 |
Ism:
| [Hushmuomala]
| Maqomi:
| [Super User]
| Guruxi:
| [Ashaddiy Forumchi]
| Postlari:
| [2161]
| Xulqi: +
| [685] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Узбекистан]
| Jins:
| [Ayol]
| |
| MaryGold, balishshi hamirini tayyorlanishini yozvorolassimi, iltimos
Marg'ilonni yo'liga boshim qo'yib, Jon beray... | |
|
|
| Sana: Dushanba, 29-Ноября-2010, 22:56 | Xatlari # 3326 |
Ism:
| []
| Maqomi:
| [Удаленные]
| Guruxi:
| []
| Postlari:
| []
| Xulqi: +
| [] ±
| Xulqi: -
| [] ±
| User xozir:
| []
| Yurt:
| []
| Jins:
| []
| |
| Albatta. 1ta margarin qirg'ichdan otkazilib unga un solinadi. Picho bilan yaxshilab uriladi yoki qolizdayam qilishiz mumkun. Keyin 2 ta tuxum, 1 pela qatu, 2 osh qoshu qaymo, tuz chayn. soda (uksusda pogashyo'nniy) solib yumsho xamir qoriladi. Un taxminan 4 pelacha bo'ladi. Xamirizi tindirib qoyas, tin bogandan kn 2 ga bolvolas. Tegiga kotaro xamir bolvolishiz kere. Listga yoyilib, ustiga nachinkani solib, ustidan xamiri 2-sini yoyiladi va cheti chimdib chiqiladi. Nachinkasi: Go'sh kubik qib toraladi, piyoz va 1 ta o'rtacha kartoshka mayda kubik toralib, zira, murch va tuz qoshiladi. Qiziga doxofkaga 35-40 daqilaga qoyas. | |
|
|
| Sana: Seshanba, 30-Ноября-2010, 13:53 | Xatlari # 3327 |
Ism:
| [Hushmuomala]
| Maqomi:
| [Super User]
| Guruxi:
| [Ashaddiy Forumchi]
| Postlari:
| [2161]
| Xulqi: +
| [685] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Узбекистан]
| Jins:
| [Ayol]
| |
| Tashakkur:)
Marg'ilonni yo'liga boshim qo'yib, Jon beray... | |
|
|
| Sana: Juma, 03-Декабря-2010, 17:21 | Xatlari # 3328 |
Ism:
| [OdambobO]
| Maqomi:
| [Foydalanuvchi]
| Guruxi:
| [Kuzatuvchi]
| Postlari:
| [41]
| Xulqi: +
| [0] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Швейцария]
| Jins:
| [Erkak]
| |
| | |
|
|
| Sana: Juma, 03-Декабря-2010, 21:52 | Xatlari # 3329 |
Ism:
| []
| Maqomi:
| [Удаленные]
| Guruxi:
| []
| Postlari:
| []
| Xulqi: +
| [] ±
| Xulqi: -
| [] ±
| User xozir:
| []
| Yurt:
| []
| Jins:
| []
| |
| arzimidi.. | |
|
|
| Sana: Shanba, 11-Декабря-2010, 20:12 | Xatlari # 3330 |
Ism:
| []
| Maqomi:
| [Удаленные]
| Guruxi:
| []
| Postlari:
| []
| Xulqi: +
| [] ±
| Xulqi: -
| [] ±
| User xozir:
| []
| Yurt:
| []
| Jins:
| []
| |
| Assalomu alekum! Salat qib korudim olila. Mazasini korib berarsila .... Guruchli Salat. Masalula: pishirilgan guruch 2ta pamidor lettuce(salat bargi) kanservalanagan joxori kanservalangan tuna balig'i mayanez, va tabga kora tuz. To'rab mayanez aralashtiriladi. Salat tayyor, yoqimli ishtaxa! | |
|
|