Desertlar/Десерты
| | | Sana: Dushanba, 13-Апреля-2009, 17:54 | Xatlari # 31 |
Ism:
| [salsabilahon]
| Maqomi:
| [Super User]
| Guruxi:
| [Ashaddiy Forumchi]
| Postlari:
| [2454]
| Xulqi: +
| [197] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Узбекистан]
| Jins:
| [Ayol]
| |
| esdan chiqmasin
| |
|
| | Sana: Payshanba, 16-Апреля-2009, 00:41 | Xatlari # 32 |
Ism:
| [salsabilahon]
| Maqomi:
| [Super User]
| Guruxi:
| [Ashaddiy Forumchi]
| Postlari:
| [2454]
| Xulqi: +
| [197] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Узбекистан]
| Jins:
| [Ayol]
| |
|
| |
|
| | Sana: Payshanba, 16-Апреля-2009, 00:48 | Xatlari # 33 |
Ism:
| [salsabilahon]
| Maqomi:
| [Super User]
| Guruxi:
| [Ashaddiy Forumchi]
| Postlari:
| [2454]
| Xulqi: +
| [197] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Узбекистан]
| Jins:
| [Ayol]
| |
| yuqoridegi tortchamiz desagam bovradi juda oson ekan 4 tuhum 1osh qoshiq bodom maydalangani 5 osh qoshiq shakar 0,5st limon yoki aplesin sharbati chayni soda ,vanilin ,4osh qoshiq un tuhumni kopirtirib chakar bilan birma bir masaliqlani solib keyyin ingichka qolibga solib issiq pechda pishirvolamiza keyin ustiga zavarnoy krem surib ustidan har hil mevachalarimiz bilan bezatamiza
| |
|
| | Sana: Payshanba, 16-Апреля-2009, 00:50 | Xatlari # 34 |
Ism:
| [salsabilahon]
| Maqomi:
| [Super User]
| Guruxi:
| [Ashaddiy Forumchi]
| Postlari:
| [2454]
| Xulqi: +
| [197] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Узбекистан]
| Jins:
| [Ayol]
| |
| bunaqa qilib krem bilan bejimiz
| |
|
| | Sana: Payshanba, 16-Апреля-2009, 00:52 | Xatlari # 35 |
Ism:
| [salsabilahon]
| Maqomi:
| [Super User]
| Guruxi:
| [Ashaddiy Forumchi]
| Postlari:
| [2454]
| Xulqi: +
| [197] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Узбекистан]
| Jins:
| [Ayol]
| |
| tepadi anu qizil murabboni kremni tegidan survoramiz yanayam shirin bolishi uchun
| |
|
| | Sana: Payshanba, 16-Апреля-2009, 13:44 | Xatlari # 36 |
Ism:
| [Bobur]
| Maqomi:
| [USER]
| Guruxi:
| [Boshlovchi]
| Postlari:
| [26]
| Xulqi: +
| [5] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Швеция]
| Jins:
| [Erkak]
| |
| Salsabil,iltimos reseptini yozib qoldiring.Juda ham zo\r chiqibdi.
To'g'ilish o'limga qo'yilgan dastlabki qadamdir | |
|
| | Sana: Payshanba, 16-Апреля-2009, 17:05 | Xatlari # 37 |
Ism:
| [salsabilahon]
| Maqomi:
| [Super User]
| Guruxi:
| [Ashaddiy Forumchi]
| Postlari:
| [2454]
| Xulqi: +
| [197] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Узбекистан]
| Jins:
| [Ayol]
| |
| tepani qaren rasmmi tegini yozganman
| |
|
| | Sana: Juma, 17-Апреля-2009, 22:19 | Xatlari # 38 |
Ism:
| [salsabilahon]
| Maqomi:
| [Super User]
| Guruxi:
| [Ashaddiy Forumchi]
| Postlari:
| [2454]
| Xulqi: +
| [197] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Узбекистан]
| Jins:
| [Ayol]
| |
|
| |
|
| | Sana: Juma, 17-Апреля-2009, 22:41 | Xatlari # 39 |
Ism:
| [salsabilahon]
| Maqomi:
| [Super User]
| Guruxi:
| [Ashaddiy Forumchi]
| Postlari:
| [2454]
| Xulqi: +
| [197] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Узбекистан]
| Jins:
| [Ayol]
| |
| 1st smitana 0,5st suv keragicha un 0,5st sahrniy pudra va ozgina kunjud va qora sedana hammasini solib yumsho hamir qorib yuqa yoyib ichiga hurmonisolib orab pishiramiza 25-minutlada ortaolovda
| |
|
| | Sana: Chorshanba, 29-Апреля-2009, 21:32 | Xatlari # 40 |
Ism:
| [Mila]
| Maqomi:
| [Forum Moderator]
| Guruxi:
| [ENG ENG ENG]
| Postlari:
| [9243]
| Xulqi: +
| [2626] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Испания]
| Jins:
| [Ayol]
| |
| Zuhraa WAW QOIL QOLIZ DARD KORMASIN ZOR CHIQIBDI salsabil OPA ISHTAXA OCHIIB KETTI QOLIZ DARD KORMASIN ZOR QOIL. MAN XAM RETSEPTINI YOZIB OLIB PISHIRIB KORAMAN
| |
|
| | Sana: Chorshanba, 29-Апреля-2009, 22:24 | Xatlari # 41 |
Ism:
| [.......]
| Maqomi:
| [Super User]
| Guruxi:
| [ENG ENG ENG]
| Postlari:
| [3125]
| Xulqi: +
| [989] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Швеция]
| Jins:
| [Erkak]
| |
| oshhonadan tashqari kafechamizham bomi?` Zuhraa, salsabil, rahmat zor ciqbdi desertila
Being brilliant is no great feat if you respect nothing.. | |
|
| | Sana: Chorshanba, 06-Мая-2009, 10:43 | Xatlari # 42 |
Ism:
| [Ca Ca]
| Maqomi:
| [Miss Forum]
| Guruxi:
| [ENG ENG ENG]
| Postlari:
| [575]
| Xulqi: +
| [780] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Узбекистан]
| Jins:
| [Ayol]
| |
| qanaqqib man bu mavzuga kirmi qoganman aaa qizlaaa | |
|
| | Sana: Yakshanba, 17-Мая-2009, 20:16 | Xatlari # 43 |
Ism:
| [Zuhraa]
| Maqomi:
| [Forum Moderator]
| Guruxi:
| [ENG ENG ENG]
| Postlari:
| [4500]
| Xulqi: +
| [263] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Соединенные Штаты]
| Jins:
| [Ayol]
| |
| Zavarnye Pirozhnye "Эклеры" Hamiriga: 100 g. sariq yog' 1 stakan suv 1 stakan un 4ta dona tuxum Suvni qaynatasiz va saryog', 1 chimdim tuz solasiz va aralashtirasiz. Saryog' eriganidan keyin olovni pastlatib unni solasiz va tezda yog'och qoshiqda aralashtirasiz. Unni yaxshilab aralashtirishiz kere va tez, chunki kuyib qolishi mumkin va kichkina puffakchalar hosil bo'lishigachon yaxshilab aralashtirilishi kere. Keyin olovdan olib, sovitishga qo'yasiz. Sovib qolgan massaga 1tadan tuxum chaqib, yaxshilab aralashtirasiz va vanilin solib yana aralashtirasiz. Konditerskiy qopchiqdan ushbu hamirni listga siqishiz mumkin yoki qoshiq bilan yoki bo'masam qo'liz bilan yasab solasiz. Agar qoshiq yoki qo'liz bilan yasab solsangiz, yonizda sovuq suvga qo'lizni va qoshiqni botirib tursez, hamir qo'lizga yopishmidi. Man listni ustiga folga solib, ustidan yog' surdim. Siz ham listga yopishmasin va yog' qotmasin listda desez, shunaqa qilishiz mumkin. Har bitta solgan formachezni orasida joy qoldirsez, bir biriga yopishmidi. Keyin issiq duxovkaga listni qo'yasiz. Taxminan 30 minut duxovkani ochish mumkinmas, ato hamirchalariz o'tirib qolishi mumkin. Keyin 30 minutdan keyin pirozhniylariz ko'tarilib, usti ozgincha qizarganidan keyin, olovni o'rtacha qilib oxirgachon pishirish kerak (taxminan 45 minut). Tayyor pirozhniylarni sovutib, yonidan kesib krem ichiga solishiz mumkin. Hohishizga ko'ra konditerskiy meshochek bilan yoki qoshiq bilan solib chiqasiz. Keyin krem bilan tayyor bo'lgan pirozhniylarni ustiga shokoladniy glazur quyishiz mumkin yoki man qilgandek, kremni ozgincha ustiga surib, kokos struzhkasini sepishiz mumkin. Kremini hohishizga ko'ra tayyorlashiz mumkin. Yoki man tayyorlagan kremni tayyorlashiz mumkin. Man tayyorlagan kremga, pishirilgan zgushenka, saryog' va vanilin solinadi va yaxshilab mixerda aralashtiriladi. Agar yana ko'proq qilaman desez, shu hamirni boshidan tayyorlashiz mumkin. Ozginchadan pishirganni yaxshi tarafi shundaki, unni solganizda aralashtirish qiyinro bo'ladi (pokray nemere manga qiyin bo'ldi). Yoqimli ishtaxa!
|
Женщина произошла из ребра мужчины. Не из ноги, чтобы быть униженной. Не из головы чтобы превосходить. Но из бока, чтобы быть бок о бок с мужчиной, Чтобы быть равной с ним. Из под руки, чтобы быть защищенной. И со стороны сердца, чтобы быть любимой! | |
|
| | Sana: Yakshanba, 17-Мая-2009, 21:27 | Xatlari # 44 |
Ism:
| [YaYa]
| Maqomi:
| [Foydalanuvchi]
| Guruxi:
| [Mehmon]
| Postlari:
| [0]
| Xulqi: +
| [0] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Эквадор]
| Jins:
| [Ayol]
| |
| Zuhraa, cheese cakeni endi ko'ribman. Juda zo'r ish qilibsiz. Inshoolloh bir kun albatta tayyotlayman. Ekleri ni ham o'rganib oldim, juda tez va soz tayyor bo'ladigan pishiriq ekan. Hammasi uchun rahmat! | |
|
| | Sana: Yakshanba, 17-Мая-2009, 21:52 | Xatlari # 45 |
Ism:
| [Zuhraa]
| Maqomi:
| [Forum Moderator]
| Guruxi:
| [ENG ENG ENG]
| Postlari:
| [4500]
| Xulqi: +
| [263] ±
| Xulqi: -
| [0%] ±
| User xozir:
| [Forumda emas]
| Yurt:
| [Соединенные Штаты]
| Jins:
| [Ayol]
| |
| GulruhBonu, arzimaydi
Женщина произошла из ребра мужчины. Не из ноги, чтобы быть униженной. Не из головы чтобы превосходить. Но из бока, чтобы быть бок о бок с мужчиной, Чтобы быть равной с ним. Из под руки, чтобы быть защищенной. И со стороны сердца, чтобы быть любимой! | |
|
|
|